Vinduesservice

Vinduesservice for private og erhverv

 

RC Glas og Rammes spidskompetence ligger indenfor vinduesservice, som har dannet fundamentet i firmaet siden firmaets start i 2005. Vi har 17 dygtige og fleksible servicemontører, der kører rundt i hele landet i vores servicebiler og udfører serviceopgaver samt vedligehold for vores kunder.

Serviceaftale for fabrikanter

RC Glas og Ramme har et helt specielt servicetilbud til vinduesfabrikanter. De seneste år har vi lavet aftale med flere danske vinduesfabrikanter, der har set fordelen i at udlicitere deres serviceopgaver til os.

Vi rykker ud i vores servicebiler i både ind- og udland for vores faste kunder. Mange fabrikanter benytter vores tilbud, fordi vi er hurtige, fleksible og billigere end en fastansat montør. For hos os betaler kunderne kun for medtaget tid for arbejdet – uanset om arbejdet bliver udført i Skagen, Århus, København eller i Norge.

Serviceaftale for private og erhverv

Daglig brug samt vind og vejr slider på vinduer og døre. Derfor tilbyder vi en serviceaftale, der sikrer, at kundernes vinduer og døre altid er sunde og fungerer optimalt. Tilbuddet retter sig mod både private, erhverv, boligforeninger og offentlige institutioner. Vi kører service over hele landet.

En fast årlige serviceaftale med os indebærer, at vi justerer døre og vinduer, som vi smører med højtryksfedt. Aftalen omfatter også et tjek af tætningslister og beslag, som vi udskifter efter behov.

Servicepakken omfatter tilmed hjælp til opmåling af indbrudsskader, forsikringsskader, opmåling af glas samt konsulenthjælp ved spørgsmål om vinduer og døre.

Kontakt os og hør nærmere om vores serviceaftaler og priser her.

Ring til os: 97 52 11 20