Om RC Glas og Ramme

Hurtigt tog tingene fart

 

RC Glas og Ramme ejes af René Christensen, som er udlært tømrer. I 2005 slog han sig ned som selvstændig inden for service af vinduer i sin garage på privatadressen i Vinderup. Men meget hurtigt tog tingene fart.

I dag har René Christensen 17 servicemontører, der kører rundt i RC Glas og Rammes servicebiler i både ind- og udland. Og i de seneste år er der især kommet ekstra stort fokus på samarbejde med flere danske vinduesfabrikanter, som RC Glas og Ramme udfører serviceopgaver for.

Indramning er ligeledes kommet i fokus efter René Christensen i 2011 opkøbte et indramningsfirma i Skive ligesom almindelig glarmesterarbejde også tages ind.

Opkøb af to glarmesterfirmaer

 

Efter opkøb af to glarmesterfirmaer flyttede han til Frisenborgvej i Skive, og i 2014 til den nuværende adresse Marinus Jensens Vej. RC Glas og Ramme kan således lave alt forarbejde og reparationer i forbindelse med udskiftning og service af vinduer.

Det har siden start været og er stadig vinduesservice, der danner det bærende fundament i firmaet, men RC Glas og Ramme har alle kompetencer inden for glarmesterfaget.