RC Glas og Ramme vinder kæmpeordre i Hellerup

RC Glas og Ramme vinder kæmpeordre i Hellerup

– Det er vores største ordre til dato.

Det siger glarmester René Christensen fra RC Glas og Ramme i Skive om den licitation, firmaet har vundet i Hellerup.

Her skal fire montører frem til udgangen af maj udskifte godt 1.500 vinduesglas og gummilister for andelsboligforeningen A/B Eltham.

– Vi bød på opgaven, da vinduerne i andelsboligforeningen er ældre Protec-vinduer. Dem laver vi fortsat service på, ligesom vi også kan skaffe reservedele og gummilister. Og netop det, at vi har Protec-service, var medvirkende til, at vi fik opgaven, siger René Christensen.

Andelsboligforeningen består af 107 andelslejligheder, tre lejelejligheder samt seks erhvervsandele fordelt på adresserne Ved Eltham og Strandvejen i Hellerup.
Bebyggelsen stammer tilbage fra 1937.

– Så gamle er Protec-vinduerne dog ikke, men de nuværende termoglas i vinduerne er fra en tid, hvor kravene til støjdæmpning og indeklima var andre end i dag. Derfor har andelsboligforeningen valgt at få glassene udskiftet med nye lyd- og energiglas, som giver en langt bedre komfort i forhold til indeklima og støjdæmpning fra den i dag stærkt trafikerede Strandvejen, siger René Christensen.

For RC Glas og Ramme er Sjælland i øvrigt kendt område. Firmaet udfører landsdækkende vinduesservice og har ofte større projekter øst for Storebælt.

– Og med vores fortsatte Protec-service ser vi også på den front gode muligheder for fortsat vækst på Sjælland, siger René Christensen.

Ring til os: 97 52 11 20