Serviceaftale sikrer sunde vinduer og døre på Frederiksberg 

           
Grundtvigs Have på Frederiksberg 

Glarmesterfirmaet RC Glas og Ramme fra Skive har succes med serviceaftaler, der sikrer kunderne sunde vinduer og døre. Senest har andelsboligforeningerne Nyvej 12A-B og 14A-B samt Grundtvigs Have på Frederiksberg tegnet serviceaftaler med glarmesterfirmaet.

- Vi oplever en stigende interesse for vores serviceaftaler. Især fra boligforeninger, men også fra hoteller og virksomheder, der vil sikre, at deres døre og vinduer altid er sunde og fungerer problemfrit, siger indehaver René Christensen.

Årlig serviceeftersyn

RC Glas og Ramme kører over hele Danmark med serviceaftaler. Aftalen indbærer et årligt serviceeftersyn, hvor alle døre og vinduer bliver justeret og bliver smurt med højtryksfedt. Desuden omfatter serviceaftalen også et tjek af alle tætningslister og beslag, som vil blive udskiftet efter behov.

Desuden hjælper RC Glas og Ramme med opmåling af indbrudsskader, forsikringsskader, opmåling af glas samt konsulenthjælp ved andre spørgsmål om vinduer og døre.

- Daglig brug samt vind og vejr slider på vinduer og døre. Derfor kan regningen blive dyr, hvis man ikke vedligeholder dem løbende. Med vores serviceaftale kan prisen holdes nede fra 3-4 kroner om dagen for en lejlighed. Det er en pris, som er til at forstå for vores kunder, så derfor vælger flere og flere at få en serviceaftale, siger René Christensen.

Glarmesterfirmaet  udskiftede og monterede nye glasfacader på de 120 værelser, i restauranten og fællesarealer hos First Hotel Marina i Vedbæk i 2014.

- Også her har vi lavet en serviceaftale, der fremtidssikrer de nye glasfacader på hotellet, siger René Christensen.

Yderligere oplysninger samt tegning af serviceaftale kan ske ved henvendelse til Allan Mikkelsen på tlf. 20579527 eller mail salg@rcglasogramme.dk.