Vinduesfabrik sparer penge på udlicitering af serviceopgaver

Xframe har udliciteret sine serviceopgaver til glarmesterfirmaet RC Glas og Ramme

 

Xframe i Skive sparer årligt mange penge på virksomhedens serviceopgaver. Det skyldes en serviceaftale med glarmesterfirmaet RC Glas og Ramme, som kører rundt til kunder og udbedrer fejl og mangler på vinduerne. Desuden står RC Glas og Ramme også for det løbende vedligehold af vinduerne fra Xframe.

- Selv om vi bestræber os på at levere fejlfrie vinduer, så hænder det nu og da, at vi laver en fejl i produktionen. Der er heldigvis tale om så få fejl, at vi ikke har brug for en fuldtidsansat servicemontør. I stedet har vi indgået en aftale med RC Glas og Ramme om at udføre service og vedligehold for os, siger salgs- og marketingchef, Jan F. Boch.

Udfører service over hele landet

RC Glas og Ramme har base i Skive, men udfører service og vedligehold af vinduer over hele landet. Det betyder, at Xframe både sparer tid og penge på serviceopgaver.

- Det er langt mere fleksibelt og økonomisk langt bedre for os at have en serviceaftale med RC Glas og Ramme. Vi betaler kun for medtaget tid, uanset om opgaven skal løses i Skagen, Århus eller København.  Skulle vi selv have sendt en montør til Skagen, ville det koste os en dagløn, selv om opgaven måske kun ville tage en halv time, siger Jan F. Boch og han fortsætter:

Ud over at spare mange penge på serviceaftalen med RC Glas og Ramme, er det også en kæmpe fordel for os, at RC Glas og Ramme kører landsdækkende vinduesservice. På den måde kommer vi også langt hurtigere frem til kunden og får udbedret fejlen, end hvis vi selv havde en montør ansat. Det ville kræve en helt anderledes planlægning og længere responstid end nu, hvor vi bare kontakter RC Glas og Ramme, der hele tiden har servicebiler på vejene overalt i Danmark, siger Jan F. Boch.

RC Glas og Ramme er fleksibel

Den fysiske nærhed til RC Glas Og Ramme har derfor ikke spillet nogen rolle for Xframes valg af samarbejdspartner til serviceopgaver.

- For os har det udelukkende spillet ind, at RC Glas og Ramme kører landsdækkende, er fleksibel i forhold til at få løst opgaverne hurtigt og tilfredstillende for kunden og os samtidig med, at vi sparer mange penge ved kun at betale for medtaget tid. Det er en ren win-win aftale, som vi er meget glade for og tilfredse med, siger Jan F. Boch.

Xframe får tilmed en ekstra gevinst gennem den feedback, vinduesfabrikken får af RC Glas og Rammes montører.

- Vi bruger RC Glas og Rammes montører som sparringspartnere. De er vores øjne og ører ude i markedet og giver os nyttig feedback om vores produkter. Det er feedback, som vi tager med, nå vi skal viderudvikle vores produkter, siger Jan F. Boch.

 Foto: Jan F. Boch, salgs- og marketingchef hos Xframe.


Xframe:

- Xframe har sit udgangspunkt i en minimalistisk og skandinavisk arkitektur, der tilgodeser brugerens største ønske om energi, design og udsigt.
- Xframe er designet i et kompositmateriale med en meget lav varmetransmission og høj styrke. Ud ovet at holde varmen inde i bygningen har
- Xframe meget smalle profiler, der tillader maksimal dagslys ind gennem vinduet.

 

RC Glas og Ramme:

RC Glas og Ramme udfører vinduesservice og traditionelt glarmesterarbejde samt tømrer/snedker/malerarbejder.

RC Glas og Ramme har mange års erfaring inden for branchen og sørger hele tiden for at efteruddanne medarbejderne, så de er klar til alle typer opgaver.

RC Glas og Ramme lægger særlig vægt på høj kvalitet samt overholdelse af regler og bygningsreglementet. RC Glas og Ramme udfører både små og større opgaver.