Renovering af First Hotel Marina giver kæmpe ordre til RC Glas og Ramme

               

Foto: RC Glas og Ramme skal udskifte og montere nye glasfacader på det landskendte First Hotel Marina i Vedbæk.

I løbet af de kommende måneder skal det kendte First Hotel Marina i Vedbæk gennemgå en omfattende renovering. Glarmesterfirmaet RC Glas og Ramme fra Skive får opgaven med at udskifte og montere nye glasfacader på de 120 værelser, i restauranten og fællesarealer.

- Det er til dato vores største enkeltordre og en opgave, vi ser frem til at løse.

Det siger indehaver René Christensen om udskiftningen og montering af nye glasfacader på First Hotel Marina. I de kommende knap fem måneder, vil fire montører være fuldtidsbeskæftigede på det landskendte hotel.

        

 

- First Hotel Marina er især kendt for, at fodboldlandsholdet i mange år brugte hotellet i forbindelse med træningssamlinger op til landskampe. Og hvem ved, måske vil landsholdet vende tilbage til de historiske rammer, når hotellet næsten bliver som nyt igen. Det kunne være sjovt, hvis vi med vores arbejde kunne medvirke til det, siger René Christensen.

RC Glas og Ramme har fået opgaven af vinduesfabrikanten.

- Vi har stor erfaring med den her type af opgaver. I branchen er vi kendt for at udføre arbejde af meget høj kvalitet, så vores kunder undgår reklamationer. Derfor har vi fået opgaven på First Hotel Marina, som også indeholder efterisolering, siger René Christensen.

For yderligere oplysninger: René Christensen -  mobil: 2032 1031.