RC Glas og Ramme udvider med afdeling i Hvidovre

Flere og flere opgaver indenfor vinduesservice og serviceaftaler for vinduesfabrikanter, boligforeninger, hotelkæder og erhvervsejendomme på Sjælland, får nu glarmesterfirmaet RC Glas og Ramme i Skive til at udvide med en afdeling på Valseholmen 16 i Hvidovre.

- Vores vinduesservice og serviceaftaler er kendt for fleksibilitet, høj faglig kvalitet og konkurrencedygtige priser. Den service går vi aldrig på kompromis med, men forsøger i stedet hele tiden at forbedre den overfor vores kunder. Med åbningen af afdelingen på Valseholmen 16 i Hvidovre får vi en stærkere platform på Sjælland, hvor vi gennem de seneste måneder har oplevet stigende kundetilgang, siger indehaver René Christensen.

Til de nye kunder hører blandt andre First Hotel Marina i Vedbæk, First Hotel Høje Taastrup samt andelsboligforeningerne Nyvej 12A-B og 14A-B samt Grundtvigs Have på Frederiksberg.

- I efteråret blev vi færdige med at udskifte og montere nye glasfacader på de 120 værelser, i restauranten og fællesarealer hos First Hotel Marina i Vedbæk. Sideløbende har vi indgået en serviceaftale med First Hotel Høje Taastrup og de to andelsboligforeninger, siger René Christensen.

En serviceaftale indebærer et årligt serviceeftersyn, hvor alle døre og vinduer bliver justeret og bliver smurt med højtryksfedt. Desuden omfatter serviceaftalen også et tjek af alle tætningslister og beslag, som vil blive udskiftet efter behov.

- Med vores serviceaftale slipper man for at bekymre sig over vedligehold af vinduer og døre. Samtidig er det en billig løsning i forhold til prisen for manglende vedligehold, siger René Christensen.

Med åbningen af afdelingen i Hvidovre, får RC Glas og Ramme yderligere kapacitet til både eksisterende kunder, men også nye kunder.

- Vi har ansat en medarbejder til fast at stå for administration og lager på Valseholmen. Herfra vil vores kørende montører komme endnu tættere på og hurtigere frem for at hjælpe vores kunder. Det gør vores vinduesservice og serviceaftaler langt mere fleksibel og giver plads til flere kunder. Hvis man ønsker at høre nærmere om vores tilbud på vinduesservice og serviceaftaler, er man velkommen på Valseholmen 16. Vi kommer naturligvis også gerne ud for at give tilbud hos kunden, siger René Christensen.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Allan Mikkelsen på tlf. 20579527 eller mail salg@rcglasogramme.dk.