RC Glas og Ramme tilbyder traditionelt malerarbejde over hele landet

 


Jørn Ovesen sidder klar til at køre ud til maleropgaver over hele landet.

 

Om det er vinduer, vægge, en gavl eller hele huset. Alle typer af traditionelt malerarbejde - uanset størrelse - er lige velkomne hos Jørn Ovesen, der har været fastansat maler hos glarmesterfirmaet RC Glas og Ramme i Skive i godt et år.

- Hos RC Glas og Ramme har vi plads til flere opgaver indenfor traditionelt malerarbejde, og jeg maler både for erhverv og private, siger han.

Jørn Ovesen har 28 års erfaring indenfor malerfaget. Han stammer fra Langholt og havde sin læretid hos Anton Lassens Eftf. i Aalborg.

- Som maler har jeg været hele vejen rundt og prøvet det hele. Derfor kan jeg udføre alle typer af traditionelt malerarbejde, og hos RC Glas og Ramme bruger vi kun professionel maling fra Flügger og Beck & Jørgensen, siger han.

Ved siden af traditionelt malerarbejde udfører Jørn Ovesen også malerreparationer.

- En del af mit arbejde går med malerreparationer. Det er typisk på vinduer, som har fået malerskader under transport eller montering. Kunderne til den type arbejde er vinduesfabrikker. Også her har vi plads til flere opgaver, siger han.

RC Glas og Ramme tilbyder malerarbejde over hele landet. 

For nærmere information, kontakt René Christensen på telf: 9752 1120.

RC Glas og Ramme

RC Glas og Ramme udfører vinduesservice og traditionelt glarmesterarbejde samt tømrer/snedker/malerarbejder.

RC Glas og Ramme har mange års erfaring inden for branchen og sørger hele tiden for at efteruddanne medarbejderne, så de er klar til alle typer opgaver.

RC Glas og Ramme lægger særlig vægt på høj kvalitet samt overholdelse af regler og bygningsreglementet. RC Glas og Ramme udfører både små og større opgaver.