RC Glas og Ramme samler tunge løft og reklamationer

For at sikre større fleksibilitet, et bedre arbejdsmiljø for montørerne og effektiv udnyttelse af anvendt tid, samler RC Glas og Ramme nu de tunge løft og reklamationer. Til en start vil de nævnte opgaver fremadrettet blive udført en gang om måneden.

Den nye ordning skyldes, at vi har konstateret en stigning i antallet af opgaver med 3-lags glas og tunge løft, både på vinduer og døre. Som konsekvens - og af hensyn til montørernes sikkerhed og arbejdsmiljø - har vi investeret i en glasløfter fra Smartlift i Nykøbing Mors.  Glasløfteren giver samtidig vores kunder den fordel, at vi minimerer risikoen for skader under montering af tunge glas og døre.

På de månedlige ture vil to af vores erfarne montører have glasløfteren med rundt til tunge løft og reklamationer. Glasløfteren kan løfte op til 600 kilo i op til fire meters højde. Den løftekapacitet og rækkevidde gør glasløfteren fleksibel i forhold til de forskellige typer af facader og opgaver.

Hvis behovet på sigt bliver større, så står vi klar til at udvide med flere ture, men i første omgang samler vi altså de tunge løft og reklamationer på månedlige ture.