RC Glas og Ramme monterer solafskærmning på Rigshospitalet

 

Glarmesterfirmaet RC Glas og Ramme fra Skive har fået ordren med montering af 125 anlæg på nyt byggeri på Rigshospitalet

I denne tid er et nyt byggeri på Rigshospitalet ved at få monteret solafskærming. Ordren er gået til glarmesterfirmaet RC Glas og Ramme fra Skive.

- De 125 anlæg er specielt udviklet til byggeriet på Rigshospitalet. Det er en stor opgave for os, hvor vi har to montører fast på projektet i 6 uger, siger indehaver René Christensen.

RC Glas og Ramme udfører landsdækkende service på vinduesmontering og service. Solafskærmning er et nyt område, som glarmesterfirmaet tilbyder.

- Vores montører har mange års erfaring med alle typer af monteringsopgaver. Derfor ser vi gerne, at solafskærming bliver et område, hvor vi får flere kunder, siger René Christensen.

RC Glas og Ramme

RC Glas og Ramme udfører vinduesservice og traditionelt glarmesterarbejde samt tømrer/snedker/malerarbejder.

RC Glas og Ramme har mange års erfaring inden for branchen og sørger hele tiden for at efteruddanne medarbejderne, så de er klar til alle typer opgaver.

RC Glas og Ramme lægger særlig vægt på høj kvalitet samt overholdelse af regler og bygningsreglementet. RC Glas og Ramme udfører både små og større opgaver.