RC Glas og Ramme hjælper byggefirmaer med ommontering af vinduer og facader

Glarmesterfirmaet RC Glas og Ramme fra Skive oplever en stigning i antallet af byggefirmaer, der har brug for hjælp til at ommontere vinduer og glasfacader

 

De skærpede krav til montering af vinduer og glasfacader har ført til en stigning i antallet af byggeskader.

Det mærker man hos glarmesterfirmaet RC Glas og Ramme i Skive. Firmaet har indenfor kort tid skiftet glasfacader på huse i Århus og København.

- Hvis det ikke er udannede fagfolk, der monterer vinduer og facader, går det ofte galt og ender som en byggeskade og dermed en forsikringsskade. Derfor mærker vi lige nu, at flere og flere byggefirmaer henvender sig til os for at få hjælp til ommontering, så det bliver lavet rigtigt og lever op til de høje krav, der stilles i bygningsreglementet, siger indehaver René Christensen.


Byggeskader er en opgavetype, der passer fint til RC Glas og Rammes øvrige serviceopgaver. Firmaet kører landsdækkende service og kan derfor tilbyde hurtig og fleksibel hjælp af høj kvalitet på byggeskader.

RC Glas og Ramme

- RC Glas og Ramme udfører vinduesservice og traditionelt glarmesterarbejde samt tømrer/snedker/malerarbejder.

- RC Glas og Ramme har mange års erfaring inden for branchen og sørger hele tiden for at efteruddanne - medarbejderne, så de er klar til alle typer opgaver.

- RC Glas og Ramme lægger særlig vægt på høj kvalitet samt overholdelse af regler og bygningsreglementet. - RC Glas og Ramme udfører både små og større opgaver.