Om RC Glas og Ramme

RC Glas og Ramme ejes af René Christensen, som er udlært tømrer. I 2005 slog han sig ned som selvstændig indenfor service af vinduer i sin garage på privatadressen i Vinderup. Men meget hurtigt tog tingene fart.

Efter opkøb af to glarmesterfirmaer flyttede han til  Frisenborgvej i Skive, og i 2014  til den nuværende adresse Marinus Jensens Vej. RC Glas og Ramme kan således lave alt forarbejde og reparationer i forbindelse med udskiftning og service af vinduer.

Senest har René Christensen ansat en maler, som nu også indgår i teamet omkring vinduesservice.

Fokus på Vinduesservice

Det har siden start og er stadig vinduesservice, der danner det bærende fundament i firmaet, men RC Glas og Ramme har alle kompetencer indenfor glarmesterfaget.

Indramning er ligeledes kommet i fokus efter René Christensen i 2011 opkøbte et indramningsfirma i Skive ligesom almindelig glarmesterarbejde samt mindre tømrer/snedker opgaver også tages ind.

I dag har René Christensen 10 servicemontører, der kører rundt i RC Glas og Rammes 10 servicebiler i både ind- og udland. Og i de seneste år er der især kommet ekstra stor fokus på samarbejde med flere danske vinduesfabrikanter, som RC Glas og Ramme udfører serviceopgaver for.