Ny stor vinduesordre til RC Glas og Ramme

   

Efter sidste års store ordre med udskiftning og montering af nye vinduer hos First Hotel Marina i Vedbæk, har glarmesterfirmaet RC Glas og Ramme fra Skive fået en ny stor ordre – denne gang i Virum, hvor Rødbo Vinduer har valgt Skive-firmaet til at stå for udskiftning og montering af koblede vinduer i tre ejendomme, der for tiden gennemgår en omfattende renovering til nye boliger.

- I alt skal 350 vinduer skiftes til de nye koblede vinduer, så for os er der tale om et større projekt, siger indehaver René Christensen.

Udskiftningen og monteringen foregår i etaper og forventes afsluttet frem mod oktober.

Virum-projektet har medført, at RC Glas og Ramme har ansat yderligere to montører i afdelingen på Sjælland, der har kontor på Gammel Jernbanevej 37 i Valby.

- Vi oplever en stigende tilgang af kunder på Sjælland. Det er både små og store opgaver for entreprenører, håndværksmestre, boligforeninger og vinduesfabrikker og omfatter alt fra vinduesservice og reklamationer, til store projekter med udskiftning og montering af vinduer, siger René Christensen.

Senest har RC Glas og Ramme indgået aftaler med Wega Vinduer og Outrup Vinduer om vinduesservice og reklamationer. Dermed udfører Skive-firmaet nu opgaver for en halv snes vinduesfabrikker over hele landet.

- Med faste afdelinger i Jylland og på Sjælland er vi meget fleksible i forhold til vores landsdækkende vinduesservice. Vi får løst opgaverne hurtigt og tilfredstillende for kunden samtidig med, at kunden sparer mange penge ved kun at betale for medtaget tid, siger René Christensen.

 

For yderligere oplysninger: René Christensen -  mobil: 2032 1031.