RC Glas og Ramme får ny stor ordre i København

Tilgangen af ordrer på montering og servicering af vinduer er støt stigende hos glarmesterfirmaet RC Glas og Ramme i Skive.

Senest har RC Glas og Ramme, der har mange års erfaring med montering, service og vedligehold af vinduer over hele landet, fået ordren på at udskifte de gamle vinduer og montere 680 nye energivinduer hos Andelsboligforeningen Hulgården på Bellahøj i København.

- Den store ordre har vi fået gennem Energitømreren i Rødovre og Outrup Vinduer og Døre på Mors, og vinduerne forventer vi at have skiftet, inden frosten sætter ind, siger indehaveren af RC Glas og Ramme, René Christensen.

Den store ordre på Bellahøj tegner et godt billede af den vækst, RC Glas og Ramme oplever på Sjælland lige nu.

- Lige nu har vi fire-fem montører ansat på fuld tid med base på Sjælland, og med en stigende efterspørgsel på vores specialer med montering, service og vedligehold af vinduer, forventer vi både øget vækst og flere ansatte til næste år, siger René Christensen.

På service og vedligehold har RC Glas og Ramme aftaler med førende danske vinduesfabrikanter, og senest har RC Glas og Ramme netop indgået en aftale med Outrup Vinduer og Døre.

- Aftalen indebærer, at vi skal stå for al service og vedligehold over hele landet. Det kendetegner vores kunder, som også tæller mange boligselskaber og hoteller, at de vælger os på grund af fleksibilitet og pris. Vores landsdækkende service betyder, at kunden kun betaler for medtaget tid, uanset om opgaven skal løses i Skagen, Århus eller København, siger René Christensen.

RC Glas og Ramme beskæftiger i dag 14 ansatte.