Mangel på reservedele førte til samarbejde

 

Da Thomas Kurt Lo Turco fra Strandens Tømrer & Snedkerfirma i Greve en dag stod og manglede reservedele til vinduesservice, fik han gennem sit netværk kontakt til Allan Mikkelsen fra glarmesterfirmaet RC Glas og Ramme i Skive.

- Det blev starten på et frugtbart samarbejde, som stille og roligt har udviklet sig lige siden, fortæller han.

Thomas Kurt Lo Turco startede som selvstændig i 2008 med tilbud om klassisk tømrer- og snedkerarbejde. Ved lidt af et tilfælde begyndte han at få større serviceopgaver, og i dag udgør service hovedparten af arbejdet for de nu seks ansatte. Til den faste kundekreds hører Finansgruppen Nordic, Administrea, Frederiksberg Forsyning, Finn Frogne A/S, Habro Finans A/S og KAB.

­- I dag servicerer vi cirka 1.200 boliger og lejemål fordelt i hele Københavns-området. Det er al service, og det meste kan vi selv håndtere. Resten klarer vi ved at trække på vores samarbejdspartnere, og primært trækker vi på Allan Mikkelsen og montørerne fra RC Glas og Ramme, forklarer Thomas Kurt Lo Turco.

RC Glas og Ramme har siden 2005 løst vinduesservice og traditionelt glarmesterarbejde over hele landet. Desuden udfører firmaet også traditionelt tømrer- og snedkerarbejde.

- Vi løser mange opgaver på Sjælland og har gennem årene opbygget et netværk af samarbejdspartnere. Til dem hører Thomas Kurt Lo Turco fra Strandens Tømrer & Snedkerfirma. Han trækker på os til vindues- og glarmesterarbejder, og vi trækker på ham til tømrer- og snedkerarbejder. Det er et samarbejde, som fungerer godt for begge parter, siger Allan Mikkelsen.